(Soto) Radio killed the video star

We zijn moe, moe van alle streams kijken. En van het wachten tot we weer mogen. We willen kunnen delen, maar zonder dat er bewegend beeld bij moet. We willen weer graag met jullie samen zijn. Dus toen we de kans kregen om Soto Radio op te zetten, een pop-up radiosetting met publiek en eten, toen konden we de kans niet laten schieten.

Soto Radio

Het is een lang gekoesterde droom om méér dan alleen muziek voor de dansvloer te laten horen. Een eigen radioshow, misschien wel station, waar je ook andere dingen kunt laten horen. Want we willen graag delen en leren. We leren zelf nog iedere dag nieuwe muziek kennen, omdat de radio altijd aan staat.

Podcasts

In een tijd van podcasts wilden we eigenlijk géén podcast-serie opstarten, er zijn er al genoeg. Lang geleden hebben we overigens wel een poging gewaagd, maar gebrek aan focus en tijd zorgde ervoor dat het snel opdroogde. Toch zijn we ons ervan bewust dat Soto Radio ook opnames gaat opleveren die we als podcast gaan aanbieden. Is dat erg? Absoluut niet, maar we hopen wel iets aan het spectrum te mogen toevoegen.

Eten?

Bij radio denk je niet direct aan eten, maar bij een club denk je ook niet aan zittende mensen. Toch koppelden we op 17 september 2020 allerlei onwaarschijnlijkheden aan elkaar. En het werkt: een radioshow opnemen mét publiek en Indonesisch eten. Hopelijk mogen we jullie dan ook snel weer verwelkomen, als Soto Radio-setting of als opwarmer voor een nacht in de Soto Club.

Start (over)

Zolang het vermaak nog digitaal blijft, blijven we voor wekelijks vertier zorgen. Vanaf 29 januari kun je iedere vrijdagavond om 21:00 intunen op onze live-pagina. Voor ons is het nieuw terrein, dus ga met ons mee op een nieuwe reis. Het is dan misschien geen (échte) avond uit zoals je van ons gewend bent, maar we hopen dat ook deze andere kant jullie trekt.

januari 2021
Meer Culture