surgeon-starlight-neel-16-11-banner

Het einde van 2018 is in zicht, maar we pakken nog één keer uit met een knaller van een avond. Samen met Muziekgieterij en EPM Music brengen we een techno-lineup van formaat naar Maastricht op 16 november en daar zijn we best wel trots op!

Surgeon

Tony Child, alias Surgeon, is zelf een levende techno-legende en onderdeel van British Murder Boys. De voormalig House of God-resident is door FACT Mag betiteld als de ‘beste techno-DJ ter wereld’, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Zijn eigen Counterbalance- en Dynamic Tension-labels zijn een baken in de techn0-wereld en biedt voor velen nog altijd hoop in bange dagen.

Lady Starlight

Ze was de tour-DJ van Lady Gaga, maar laat je niet misleiden: deze vrouw sluit geen compromissen. Haar live-sets zijn vlijmscherp en ritmisch en lijken soms alsof ze niet van deze planeet komen. Ze speelde geregeld samen met Surgeon, maar vooral in haar eentje weet ze zaal plat te spelen. In de industriële setting van de Muziekgieterij komt ze sowieso tot haar recht, daar zijn we van overtuigd.

Neel

Neel is er ook weer eentje van onze wishlist. Samen met grootmeester Donato Dozzy verbaast-‘ie al jaren als Voices from the Lake, tot tranentrekkende optredens aan toe. In zijn eentje weet hij ook wel hoe het moet: zijn nieuwste release, op Token Records, blaast je moeiteloos omver. In Maastricht gaan we waarschijnlijk 50 meter de diepte in met de man uit Rome.

Meer

Wacht, er is meer? Natuurlijk is er meer: je wilt vast en zeker weten dat de tickets voor deze avond slechts €15 kosten. We brengen namelijk meer voor minder, want een goede techno-avond hoeft niet duur te zijn. Hebben jullie er al net zoveel zin in als wij? We kunnen namelijk nu al niet meer wachten! De technotrein van 16 november staat op het punt te vertrekken, choochoo!