Bwana / Nathan Micay

Na een wervelend voorjaarsseizoen in De Toko, zo mogen we bescheiden stellen, zijn we terug op 14 september. De Canadees Nathan Micay, alias Bwana, en Maastrichts favoriete knuffelsyriër Mâhfoud gaan de temperatuur behoorlijk opvoeren. Mark our words!

Bwana

We blijven jagen op artiesten die ons verrassen en inspireren en Bwana is één van de mannen en vrouwen die de komende tijd langskomen in Maastricht. We ontdekten de Canadees dankzij een remix die Avalon Emerson voor hem maakte vorig jaar en sindsdien hebben we Nathan Micay op onze radar. Hij is absoluut niet te labelen onder een specifieke sound, net als Avalon, maar hij weet wel als een ware vakman hoe hij een dansvloer aan het bewegen krijgt. Net als hoe hij een track van Taylor Swift binnen 10 minuten weet om te bouwen naar iets heel bijzonders:

Mâhfoud

Voor wie al langer in Maastricht rondloopt is Mâhfoud uiteraard geen onbekende meer, maar na zijn vorige optreden in De Toko, samen met Couscous Discous en Love Foundation, hoefden we niet lang na te denken over wie we naast Bwana zouden gaan neerzetten. Beats waar de funk van afdroop, ongekende ritmes: voor wie er vroeg bij was, was het smullen geblazen. Afgelopen zomer stond hij nog op Afrika Burn en deed hij nog een mini-tour op Ibiza. De tickets voor deze avond koop je alleen maar aan de deur, dus zorg dat je op tijd komt.

Het begin

Deze avond is slechts het begin van wat het nieuwe seizoen te wachten staat. We brengen nieuwe artiesten, bekende gezichten en lang-verwachte favorieten naar Maastricht, dus omcirkel de datums alvast in je agenda zodra we ze in ons programma opnemen. We werken er namelijk hard aan om alles zo snel mogelijk bekend te maken, zodat je niets hoeft te missen. Wil je sowieso helemaal niets missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We updaten je dan regelmatig, maar wel op een leuke manier.