dancing at de toko

De laatste Toko-avond van 2018 komt eraan en wat een jaar hebben we achter de rug! Zelfs in onze stoutste dromen hadden we niet durven dromen wat De Toko is geworden in zo’n korte tijd. Zonder jullie was dit niet gelukt en daarom delen we als bedankje graag twee mixen die opgenomen zijn tijdens De Toko, zodat jullie al kunnen opwarmen zijn voor 7 december.

Mâhfoud

We hadden Marc maar liefst twee keer over de vloer dit jaar! Hij draaide al op volle toeren tijdens de avond met Couscous Discous-lid Pacifico en het Milanese wonderkind Federico, maar hij pakte pas echt uit naast Bwana op 14 september. ‘Ethnical grooves’ stonden op het menu en tussen de (kunst)planten in de DJ-booth ging zijn muziek zoals zoete broodjes over de toonbank gaan. Hieronder hoor je hoe dat klonk, dus waar je wacht je op? Met de koudere maanden in het vooruitzicht, kunnen we wel wat extra warmte gebruiken. Thanks Marc!

Roy Habets

Roy had de eer om samen te spelen met twee artiesten uit de nieuwe lichting. De eerste keer was op 30 maart, samen met de charming Octopus Garden die debuteerde in de Muziekgieterij. Die andere keer was op 12 oktober, samen met Aarre, ook wel bekend als Mr. Detroit. Tijdens een avond die gevuld was met alles van hiphop tot house, electro en techno was de ode aan Detroits beginjaren duidelijk te horen. De Muziekgieterij was het perfecte decor ervoor, dat sterk deed denken aan de fabrieken van weleer. De opname hoor je hieronder, ga er maar voor zitten (of ga staan, als je moeite hebt met stilzitten!).

https://soundcloud.com/linkesoto/roy-habets-de-toko-12-10-2018

December

Om het cirkeltje rond te maken, hebben we op 7 december twee DJ’s uitgenodigd die we ook voor de tweede keer terugzien in De Toko in 2018. Guillaume Colson speelde in februari samen met Jef Hecker tijdens de eerste uitverkochte Toko. Hij komt nu terug om samen te spelen met Pacifico. Je weet wel, de man die iedereen op de been bracht in mei. Het maakte hem niet uit of je iets met Couscous Discous, Love Foundation of eeb andere crew uit de stad van doen had, je had maar één taak: komen dansen! En dat deden jullie ook. Wij hebben er zin om het jaar met een knaller af te sluiten, wat jullie?