Linke Soto x M-Plant: Sold out
 

Linke Soto x M-Plant: Robert Hood / Motor City Drum EnsembleAls je Maastricht legendarisch wilt maken, dan moet je legendarische herinneringen creëeren. Hoe doe je dat? Door legendes uit te nodigen om te komen spelen in de voormalige timmerfabriek. Met Robert Hood en Motor City Drum Ensemble zijn er voor 22 maart 2019 voor een speciale M-Plant-avond.

Robert is één van de oprichters van Underground Resistance, samen met Mike Banks en Jeff Mills, maar ook een grondlegger van de inmiddels welbekende minimal techno-sound uit Detroit. Hij speelt al ruim 25 jaar mee op het hoogste niveau en 2019 is het jaar waarin het een kwart eeuw geleden is dat zijn toonaangevende album ‘Internal Empire’ werd uitgebracht. Om dit te vieren, brengt het Berlijnse Tresor-label dit jaar het meesterwerk van Robert Hood nogmaals uit in een speciale uitvoering.

Dat Danilo Plessow, alias Motor City Drum Ensemble, een artiest is die je moeilijk kunt strikken is een understatement. Op 22 maart komt de Duitse ‘digger’, disco- en house-aficionado en labeleigenaar naar Maastricht en dat is een waar hoogtepunt voor de stad aan de Maas. Alles wat de beste man aanraakt lijkt in goud te veranderen en zijn label MCDE brengt louter pareltjes uit.

De lokale input komt van Oliver Way, ook wel bekend als Mr. O van de Detroit Grand Pubahs. Als labelmanager van M-Plant kan hij niet ontbreken op een avond als deze en staat hij garant voor een goede portie vette funk.

Line-up:
+ Robert Hood (M-Plant)
+ Motor City Drum Ensemble (MCDE)
+ Oliver Way (M-Plant, EPM Music)

Datum: Vrijdag 22 maart
Tickets: €17,50 / Deurverkoop: €25