Wat doet Maastricht online tijdens de COVID-lockdown?

We moeten dan misschien wel binnen blijven vanwege de COVID-lockdown, dat betekent niet dat we niet met elkaar verbonden kunnen blijven. Beperkingen zorgen meestal voor creativiteit en dat is in Maastricht niet anders tijdens deze Corona-crisis lockdown.

With Love Radio

We liepen laatst With Love Buritto-baas Wyatt tegen het lijf, net voordat we allemaal aan social distancing moesten gaan doen. Hij had het er toen over om een online radiostation te starten nu alle feestjes uitgesteld zijn. We vonden het idee gelijk prachtig, maar we wisten niet dat het nog maar een druk op de knop zou zijn voordat With Love Radio gelanceerd zou worden. Tune in voor wat ‘Maasie goodness’, want er komt genoeg voorbij. Ze hebben zelfs een app!

Terra Nova’s Take Away

Loop je over van de creativiteit, maar heb je niets in huis om het mee te uiten? De heren van Terra Nova hebben precies wat je nodig hebt en ze brengen het bij je langs met hun Take Away-thuisbezorgdservice. Alle apparatuur, uiteraard schoongemaakt, worden bij je thuis afgeleverd. Het enige dat jij nog moet doen is de muziek aanzetten en via de stream laten zien waarmee je bezig bent.

Plata Morgana

Niet speciaal gestart vanwege de Corona-crisis, maar de boys van Plata Morgana hebben het tempo van hun PMX-series behoorlijk opgevoerd. Ideaal dus als je een soundtrack zoekt tijdens het thuisblijven, want er komt genoeg voorbij! Van lokale favorieten tot underground helden, vergeet ook vooral niet om hun eerdere podcasts te checken.

What do you do during lockdown?

Wij zijn heel druk geweest met het verplaatsen van alle events tot aan de zomer en daarna. Het was niet makkelijk, maar het is ons gelukt om alles te verplaatsen. En als bonus krijgen jullie nog extra, nieuwe, artiesten in de Soto Club ook nog. Wat doen jullie nog tijdens de lockdown?

april 2020
Meer Culture