Dit is Minggu

Na twee jaar stilte is het van 3 juli tot 21 augustus tijd voor Minggu. De binnentuin van Muziekgieterij, een lang gekoesterde plek voor ons, wordt het decor voor deze events.

Lokale scene

Niet alleen grote DJ’s hadden te kampen met de ‘droogte’, ook de lokale scene zat ermee. Op een enkele livestream en een spontaan opgestart radio-initiatief  na was het stil in de stad. Nu is het tijd om hen weer naar voren te duwen, want kwaliteit hoeft niet altijd van ver te komen. Maar het zijn niet alleen de DJ’s uit Maastricht en de omliggende regio, ook het publiek wil er maar wat graag op uit. Minggu wordt daarmee de plek waar je elkaar gaat ontmoeten: Meet me at Minggu.

Binnentuin

We speelden al jaren met een idee voor de binnentuin. Geïnspireerd door de oevers van Berlijn, droomden we al langer over iets als ‘Soto Fest’. Nu er hoop gloorde aan de horizon, hebben we de handen ineengeslagen met Muziekgieterij. Bij het idee van een intieme get-together in de binnentuin paste de naam ‘Soto Fest’ niet, volgens ons. Minggu, ook wel zondag in onder meer het Indonesisch, ligt dan meer voor de hand.

Tickets

Zes weken lang feest in de groene oase midden in het Sphinxkwartier in Maastricht, we hoeven niet meer jaloers te zijn op het Waalstrandje van Nijmegen! Tickets voor de viering van ‘nooit meer een saaie zondag’ kosten €7,50 per stuk en koop je hier.

juli 2021
Meer Culture